[Zimski pejzaž] - Šipek, Viktor
U prvom planu vijugavi potok i livada pod gustim snijegom. U pozadini vrbe i seoske kuće.
Desno dolje: V. Šipek
Naslov preuzet od prodavača.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akvarel