Hrvatski dijalektološki zbornik (Zagreb : Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti, 2016)
Zbornik objavljuje znanstvene i stručne radove iz područja filologije i obuhvaća radove iz područja jezikoslovlja.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Keywords: Hrvatski jezik -- Serijske publikacije; Dijalektologija -- Serijske publikacije