Općina Bebrina službene stranice. (Bebrina : Općina Bebrina, 2014)
Web-stranice općine.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.5.2016.)
Keywords: Lokalna samouprava -- Bebrina; Bebrina -- Vodiči