Sveučilište u Zadru. Odjel za francuske i iberoromanske studije - Sveučilište (Zadar). Odjel za francuske i iberoromanske studije (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web-stranice Odjela za francuske i iberoromanske studije Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 1.7.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za francuske i iberoromanske studije; Francuski jezik -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta