Sveučilište u Zadru. Odjel za informacijske znanosti - Sveučilište (Zadar). Odjel za informacijske znanosti (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web-stranice Odjela za informacijske znanosti Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 6.7.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za informacijske znanosti; Informacijske znanosti -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta