Sveučilište u Zadru. Odjel za pedagogiju - Sveučilište (Zadar). Odjel za pedagogiju (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web-stranice Odjela za pedagogiju Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 8.7.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za pedagogiju; Pedagogija -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta