Sveučilište u Zadru. Pomorski odjel - Sveučilište (Zadar). Pomorski odjel (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web-stranice Pomorskog odjela Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.7.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Pomorski odjel; Pomorsko obrazovanje -- Visoka učilišta -- Zadar