Sveučilište u Zadru. Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja - Sveučilište (Zadar). Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja (Zadar : Sveučilište u Zadru)
Web-stranice Odjela za izobrazbu učitelja i odgojitelja Sveučilišta u Zadru.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 12.7.2016.)
Keywords: Sveučilište (Zadar). -- Odjel za izobrazbu učitelja i odgojitelja; Pedagogija -- Nastava i učenje -- Visoka učilišta