Odraz : časopis studenata Katoličkog bogoslovnog fakulteta u Splitu (Katolički bogoslovni fakultet Sveučilišta u Splitu, 2016)
Časopis donosi tekstove teološkog, filozofskog, psihološkog, sociološkog i umjetničkog karaktera.