Godišnjak zaštite spomenika kulture Hrvatske (Zagreb : Ministarstvo kulture, Uprava za zaštitu kulturne baštine, 2012)
Godišnjak koji objavljuje radove na temu zaštite spomenika u Republici Hrvatskoj.
Pristup: World Wide Web.
Stv. nasl. s nasl. zaslona.
Tekst na hrv. i na engl. jeziku.
Opis prema: http://www.min-kulture.hr/default.aspx?id=7345
Keywords: Kulturna baština -- Zaštita -- Serijske publikacije