Prilozi k ratnoj povijesti Hrvata : Vukasovićeva vojna u Crnojgori i njegov dobrovoljački zbor 1788-1790 - Laszowski, Emilij ([s. n.], 1918)
Sadržaj : Isprave i pisma.čuni. Kratak uvod, 1-2. str., ostalo dokumenti na njem., 1 na tal. a 2 na srpskom.