Prilozi k ratnoj povijesti Hrvata : Vukasovićeva vojna u Crnojgori i njegov dobrovoljački zbor 1788-1790. - Laszowski, Emilij; Deželić, Velimir, st. ([Zagreb] : [s. n.], 1918)
Sadržaj : Isprave i pisma.čuni. Kratak uvod, 1-2. str., ostalo dokumenti na njem., 1 na tal. a 2 na srpskom.
P. o. : Vjesnik Kr. hrvatsko-slavonsko-dalmatinskog zemaljskog arikiva ; god. 19, 1917.
Puno ime autora: Emilij Laszowski.
Dokumenti na njem., 1 na tal. a 2 na srp. jeziku.
Keywords: Hrvatska -- Povijest -- 1740.-1790. -- Povijesni izvori; Hrvatska -- Vojna povijest -- 18. st. -- Povijesni izvori