Glagoljica : vertikala hrvatskog identiteta (Galerija Šovagović, 1998)
Slova glagoljice u podlozi plakata. Sredinom plakata okomito knjižni glagoljski ukras. Horizontalno sredinom plakata tekst naslova latinicom i glagoljicom