Aquatika : slatkovodni akvarij Karlovac (Javna ustanova Aquatika-slatkovodni akvarij Karlovac, 2016)
Web-stranice projekta čiji slatkovodni akvarij predstavlja floru i faunu hrvatskih rijeka i jezera, geološku prošlost, tradicijsku kulturu i povijest porječja četiriju karlovačkih rijeka.