Prilozi o svetom Vlahu (†316-1916.) : parcu dubrovačkom - Vuletić-Vukasović, Vid (pisac, 1916)
Sadržaj: Legende o sv. Vlahu. Napomene o ikonografiji te imenu sv. Vlaha. Medalja, medaljice i bakrorez sv. Vlaha u Dubrovniku, zbirka prof. Vida Vuletića Vukasovića u Dubrovniku. Sv. Vlaho na Gorici.