Knjiga sažetaka ... kongresa Hrvatske komore zdravstvenih radnika, strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost : Book of abstracts of the ... congress of the Croatian chamber of health professionals, professional department for medical laboratory activities (Hrvatska komora zdravstvenih radnika, Strukovni razred za medicinsko-laboratorijsku djelatnost, 2016)
Sažeci s kongresa Hrvatske komore zdravstvenih radnika, strukovnog razreda za medicinsko-laboratorijsku djelatnost s međunarodnim sudjelovanjem.