Tacna i Arica : prinos k pitanju mirnog rješavanja međunarodnih sporova - Andrassy, Juraj ([S. l.] : [s. n.], 1929)
O sporu između Čilea i Perua o spomenutom području.
P. o.: Mjesečnik ; br. 11-12, 1929.
Keywords: Čile -- Granice -- Peru; Čile -- Međunarodni odnosi -- Peru -- 1920.-1930.; Peru -- Međunarodni odnosi -- 1920.-1930.; Peru -- Granice -- Čile