Hrvatski i slovenski jezik u crkvama Istre - Barbalić, Fran ([S. l.] : [s. n.], 1938)
Obuhvaća vrijeme do kraja 18. st. prikazujući stanje u pojedinim istarskim biskupijama i u zadarskoj biskupiji.
P. o.: Istra.
Bibliografija na zadnjoj str.