Rat u Španjolskoj 1936-1939 i jugoslavenski interbrigadisti - Horvat, Brano (Zagreb : Muzej revolucije naroda Hrvatske, 1987)
Crno bijeli prikaz dijela globusa a na području Španjolske crveni kukaksti križ u koji je uperen kažiprst.
Keywords: Serigrafije