Nad plavom grobnicom "Dakse". (Dubrovnik : [s. n.], 1930)
Opis nesreće, prigodni stihovi u povodu potonuća trgovačkog broda "Dubrovačke plovidbe" u Biskajskom zaljevu.
Om. nasl.
Keywords: Daksa (parobrod); Pomorske nesreće -- Atlantski ocean