[Pejzaž] - Vaništa, Josip ([S. l. : Humanitarna zaklada za djecu Hrvatske, 1993)
Pejzaž pastelnih boja.
Dolje desno olovkom: J Vaništa ; dolje lijevo olovkom: 198/200.
Dar Humanitarne zaklade za djecu Hrvatske.
Raspon godina u kojima grafike nastaju odnose se godinu u kojoj Zaklada započinje s tiskom grafičkih listova, a završna godina odnosi se na godinu ulaska predmeta u Grafičku zbirku NSK. Godine navedene od strane autora često se odnose na ulja na platnu prema kojima nastaje grafički otisak, a ne vrijeme nastanka same grafike.
Naslov dao katalogizator.
Keywords: Offset