Kult plave kamenice sve što stvarno trebate znati o gastronomiji. (Zagreb : Kult plave kamenice, 2017)
Portal novinara, fotografa, sommeliera, enologa, chefova, i gastronomskih stručnjaka o hrani i vinu.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 18.5.2017.)
Keywords: Gastronomija