Stanovi zagrebačkih kanonika - Ivančan, Ljudevit ([Zagreb] : [s. n.], 1931)
O pojedinim kanoničkim kurijama na Kaptolu i njihovim stanarima.
Puno ime autora: Ljudevit Ivančan.
Bibliografija u tekstu.
Keywords: Kanonici -- Stanovanje -- Zagreb