Esseck. ([S. l.] : [s. n.], 1601)
U prvom planu prikaza nalazi se osječka Tvrđa, u pozadini prikazana rijeka Drava sa Sulejmanovim mostom.
Nepoznati autor.
U sredini uz gornji rub prikaza otisnuto: ESSECK.
Grafika izrezana iz knjige.
Izvornik digitaliziran
Pregledano
Keywords: Utvrde; Osijek -- 17. st; Bakropisi