Obdanište i njegova važnost za radničko osiguranje - Mudrinić, Ante ([Zagreb] : [s. n.], 1926)
S osobitim obzirom na rad u Hrvatskoj i Slavoniji i na gradnju obdaništa u Zagrebu.
P. o.: "Radnička zaštita" ; br. 2/1926.