Plinije Mlagji na selu i starinski osjećaj prirode - Bersa, Josip, književnik ([Zadar] : [s. n.], 1903)
Uglavnom na osnovi pisama Plinija Mlađeg; donosi i odlomke iz njegovih pisama u prijevodu; p. o. god. 3/1903-4, knj. 3, sv. 3.
P. o.: Glasnik "Mat. dalm."
Bibliografija uz tekst.
Keywords: Plinius Caecilius Secundus, Caius -- Boravišta