[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Ranjeni dlan" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1975)
Sadrži skice za scenografiju (3) za operu "Ranjeni dlan" / Ruben Radica; redatelj Petar Selem. Muzički biennale Zagreb, 1975., Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb, neizvedeno.