[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Nabucco" u Puli] - Rašica, Božidar (1984)
Sadrži skice za scenografiju (12 pojedinačnih listova i 2 bloka uvedena pod 2 broja) za izvedbu opere "Nabucco" / Giuseppe Verdi; redatelj Petar Selem. Festival u pulskoj Areni.