[Božidar Rašica. Scenografija za operu "Nabucco" u Puli]. - Rašica, Božidar (1984)
Sadrži skice za scenografiju (12 pojedinačnih listova i 2 bloka uvedena pod 2 broja) za izvedbu opere "Nabucco" / Giuseppe Verdi; redatelj Petar Selem. Festival u pulskoj Areni.
Marsić, Vera. Božidar Rašica : arhitektura, scenografija, slikarstvo, pedagoški i znanstveni rad : monografija. Zagreb : Školska knjiga, 2009.
Keywords: Kazališna scenografija; Crteži