[Božidar Rašica. Scenografija za komediju "Milijunaški Napulj" u Zagrebu] - Rašica, Božidar (1952)
Sadrži skice za scenografiju (2) za komediju "Milijunaški Napulj" / Eduardo De Filippo; redatelj Mirko Perković; kostimografkinja Inge Kostinčer. Hrvatsko narodno kazalište, Zagreb; premijera 23. ožujka 1952.