Izložba Marka Peroša u hrvat. narod. slogu : Zagreb, mjeseca travnja 1912. - Peroš, Marko ([Zagreb] : [s. n.], 1912)
Uglavnom o potrebi primjene hrvatskoga narodnoga stila u domaćoj arhitekturi.
Na [2] str. : Risarije za ovaj popis u hrvat. narod, slogu izradio Marko Peroš. Klišeje i tisak izvela Dionička tiskara u Zagrebu.
Keywords: Tradicijska arhitektura -- Hrvatska -- Izložbe; Tradicijska umjetnost -- Hrvatska -- Izložbe