Sv. Mihalj - Taborec - Paro, Frane (1991)
Uokvirena prikaza crkve u ovalu. Kartuša s titularom prikazane crkve.
Dolje lijevo ispod prikaza olovkom: DRUGO STANJE - II PROBNI OTISAK; dolje sredina olovkom: 2; unutar prikaza otisnuta kartuša s titularom kapelice i datum: Sv. Mihalj - Taborec + 3. svibnja.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Bakrorezi