Rbine sna - tlapi jave : definiranje boje konačno stanje (I) - Paro, Frane (1981)
Apstraktni prikaz.
Sredina lijevo olovkom: RBINE SNA - TLAPI JAVE // DEFINIRANJE BOJE // konačno stanje // Paro Frane.
Izvornik digitaliziran
Keywords: Akvatinte