Bašćinski glasi : južnohrvatski etnomuzikološki godišnjak = ethnomusicological yearbook of Southern Croatia (Odsjeci za Glazbenu teoriju i Glazbenu pedagogiju Umjetničke akademije u Splitu, 2017)
Časopis objavljuje muzikološke, etnomuzikološke i teorijsko-glazbene znanstvene radove koji su u vezi s prostorom južne Hrvatske bilo kojeg povijesnog razdoblja.