Slaveni u Španiji prije 1000 godina : (s nekrologom o Vladimiru Mažuraniću) - Andrassy, Juraj ([s. n.], 1930)
O političkoj ulozi Slavena u Andaluziji s osvrtom na Mažuranićeva istraživanja o Slavenima u Španjolskoj u srednjem vijeku.