Noricum und Pannonia Superior (1938)
Prema predgovoru djelo treba poslužiti kao dopuna III svesku Corpus inscriptionum Latinarum i pružiti građu za odgovarajuće sveske Inscriptiones Graecae; sadrži natpise pronađene poslije izlaženja suplementa uz CIL god. 1902.