Taras Buljba : prema poznatom romanu: Gogolj (Edison kino, 1937)
Pretežno tekstualni plakat, sa informacijama o filmu, vremenu održavanja i sl. Naslov filma istaknut veličinom slova. Uz gornji rub fotografija Edison kina