Hrvatski operater tržišta energije - Hrvatski operater tržišta energije (Zagreb) (Zagreb : Hrvatski operater tržišta energije, 2017)
Web-stranice ustanove koja obavlja djelatnost organiziranja tržišta električne energije.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 14.12.2017.)
Keywords: Hrvatski operater tržišta energije (Zagreb); Tržište električne energije