Slavonski pejzažisti : Uz Drugu retrospektivnu izložbu hrvatske umjetnosti - Schneider, Artur (Zagreb : [s. n.], 1934)
O slikarima Hugu Conradu Hötzendorfu i Adolfu Waldingeru.
P. o.: Hrvatska revija ; god. 1934, sv. 6.