Nastavna osnova za jednorazredne nerazdijeljene opće pučke škole : izdata odlukom 24. marča 1906., br. 2361 pokrajinskog školskog vijeća, po nastavnoj osnovi pregledano i ustanovljenoj odlukom 19. 12. 1889., br. 4113 p. š. v., na temelju državnog zakona 2. 5. 1883., d. z. l. br. 15, i ministarske naredbe 8. 6. 1883., br. 10618. ([s. n.], 1906)
Plan i program za izvođenje nastave u jednorazrednim pučkim nerazdjeljenim učionicama u Dalmaciji.