Sokol u Zagrebu priređuje u korist svoje putne blagajne...veliku pučku zabavu (Sokolsko društvo, 1921)
U gornjoj polovici plakata na crnoj podlozi prikaz šarenog niza lampiona i vatrometa, uokviren vegetabilnim ukrasom koji teče uokolo čitavog formata plakata. Ispod prvog dijela naslova dvije ukrštene trobojne zastave. U donjem dijelu plakata tekstualni dio koji se odnosi na vrijeme i mjesto održavanja te program manifestacije, otisnut na bijeloj podlozi pravokutnog oblika