Ranko Marinković: Prah - Borčić, Željko; Stojanović, Željko, fotograf (Teatar Itd, 1976)
Plakat, okomito, sredinom, "presijeca" isprekidana linija sa prikazanim škarama uz gornji i donji rub plakata. Lijevo i desno od isprekidane linije crno-bijela fotografija muškog lica i tekst zrcalno