WWW.ženajeviše.net (Centar za ženske studije, 2011)
Web-stranije projekta čiji je cilj povećanje znanja o konceptima, formama i posljedicama diskriminacije kao i povećanje znanja o pravnim i institucionalnim okvirima za suzbijanje diskriminacije među građanstvom, ženskim organizacijama civilnog društva i organizacijama nacionalnih manjina te političarima i političarkama.