Izložba natječajnih radova za spomenik Titu u Zagrebu - Tardozzi, Benedetto (Umjetnički paviljon u Zagrebu, 1987)
Kompozicija je sastavljena od četiri pravokutnika različitih boja jedan unutar drugog. Na donjim crtama su prikazane siluete pojedinih zagrebačkih spomenika (npr. Katedrale)