Uzroci našega diskredita u Americi : zašto je dolarski zajam propao : naše iseljeničko pitanje : jedna važna poruka ministarstvu vanjskih poslova - Andričević, Dragimir F. (Zvezna tiskarna, 1923)
O društveno-političkim prilikama jugoslavenskih iseljenika u Sjevernoj Americi dvadesetih godina 20. st.