Krivotvorine o Svetom Jurju Putaljskom - Švob, Držislav ([s. n.], 1940)
O nedatiranoj ispravi hrv. kneza Trpimira i ispravi hrv. kneza Mutimira, dat. 892, kao krivotvorinama; isto tako o ispravi hrvatskoga kralja Zvonimira dat. 9. X. 1075.