Božjom i Apostolske Stolice milošću biskup bosansko-djakovački i sriemski : časnomu svećenstvu i pravovjernomu puku blagoslov i otčinski pozdrav! - Strossmayer, Josip Juraj ([s. n.], 1894)
Korizmena poslanica.