Da se zna - Pavićević, Mićun Mikaša (Zagreb : [s. n.], 1938)
Sadrži razne prikaze i mišljenja o piščevom radu.
Izv. oblik imena autora: Mićun Mikaša Pavićević.
Keywords: Pavićević, Mićun Mikaša -- Suvremenici; Pavićević, Mićun Mikaša