Radnički portal : o klasnoj borbi i radničkom organiziranju (Hrvatski centar za radničku solidarnost, 2018)
Portal s temama o osvještavanju i organiziranju radnika u klasnoj borbi protiv kapitalizma kao izrabljivačkog sistema.