Radnički portal o klasnoj borbi i radničkom organiziranju (Zagreb : Hrvatski centar za radničku solidarnost, 2018)
Portal s temama o osvještavanju i organiziranju radnika u klasnoj borbi protiv kapitalizma kao izrabljivačkog sistema.
Pristup: World Wide Web
Stv. nasl. s naslovnice (opis građe dana: 20.3.2018.)
Keywords: Radni odnosi -- Hrvatska; Radnici -- Hrvatska -- Društveni uvjeti